Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Главният изпълнителен директор на ББР в оставка Стоян Мавродиев

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgГлавният изпълнителен директор на ББР в оставка Стоян Мавродиев
Коментари Харесай

Стоян Мавродиев: Премиерът е бил подведен

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Главният изпълнителен шеф на ББР в оставка Стоян Мавродиев изясни своята позиция по огромния заем към колекторска фирма в студиото на " Лице в лице " по БТВ: 

" Убеден съм, че министър председателят е бил измамен от голям брой разбори и отзиви около него. Материята е комплицирана и не е имал време да стигне до детайлите. Банката не е направила нищо неправилно. Несправедливо към екипа е да бъде упрекван за нещо неправилно. Тези хора работят непрекъснато в последно време. Тази упомената договорка е от 75 млн за компания " Свети Георги Груп ".

По тези милиони се работи най-малко от 6-7 месеца. Обадиха ми се голям брой шефове на банки, че не е редно да има рецензия за тази договорка, ние спечелихме пред конкуренция от търговски банки. 75 млн лева са нужни, с цел да купи компанията портфейл с проблематични вземания от две търговски банки.

Тази договорка е обезпечена, тя ще печели над 30 млн лева дял на страната годишно. Те може да отидет в дребни и междинни компании. 

Тези пари не са от държавното управление за пандемията, а от ресурса на ББР, от финансови институции, без помощ от българската страна. Нашият екип може да убеди институции като Китайската, Японската и Корейската банка за развиване да вземем за пример. Моралът в банковата система се мери с цифри. "

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР